Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠλαστικό αποβλήτων στις εγκαταστάσεις πετρελαίου

Πλήρως αυτόματο πλαστικό αποβλήτων στις εγκαταστάσεις πετρελαίου/πλαστικό για να τροφοδοτήσει με καύσιμα τη μηχανή μετατροπής

Πλήρως αυτόματο πλαστικό αποβλήτων στις εγκαταστάσεις πετρελαίου/πλαστικό για να τροφοδοτήσει με καύσιμα τη μηχανή μετατροπής

Κίνα Πλήρως αυτόματο πλαστικό αποβλήτων στις εγκαταστάσεις πετρελαίου/πλαστικό για να τροφοδοτήσει με καύσιμα τη μηχανή μετατροπής προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Πλήρως αυτόματο πλαστικό αποβλήτων στις εγκαταστάσεις πετρελαίου/πλαστικό για να τροφοδοτήσει με καύσιμα τη μηχανή μετατροπής

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: OURSUN
Πιστοποίηση: CE GS
Αριθμό μοντέλου: OS-70T

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Χρόνος παράδοσης: 90 ημέρες εργασίας
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
λέξεις-κλειδιά: μετατροπή των πλαστικών αποβλήτων στα υγρά καύσιμα μοντέλο: OS-70T
Δύναμη: περίπου 280KWH/τον τόνο Λειτουργούσα πίεση: Σταθερή πίεση
Πιστοποίηση: CE ISO SGS Τύπος Μηχανής: Αυτόματη

Πλήρως αυτόματο πλαστικό αποβλήτων στις εγκαταστάσεις πετρελαίου/πλαστικό για να τροφοδοτήσει με καύσιμα τη μηχανή μετατροπής

 

Το πλαστικό αποβλήτων μας για να τροφοδοτήσει με καύσιμα τις εγκαταστάσεις μετατροπής υιοθετεί την πιό πρόσφατη τεχνολογία πυρόλυσης, και έχει λάβει διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και πιστοποιητικά μετά από τις δεκαετίες καινοτομίας και ανάπτυξης. Έχει αναγνωριστεί ευρέως στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, με την ανώτερη απόδοση, ανταγωνιστική τιμή, υψηλή αποδοτικότητα, ευκολία συντήρησης και μείωση κόστους.

 

Οι ειδικευμένοι επαγγελματίες μας θα εφοδιάσουν τους πελάτες με βέλτιστο όλες οι λύσεις που απαιτούνται στα αστική σχέδια, την εγκατάσταση & την ανέγερση, επίβλεψη,

κατάρτιση ανάθεσης και προσωπικού καθώς επίσης και υπηρεσία μεταπώλησης.

 

Κύρια πρώτη ύλη: PP, PE ΚΑΙ CP.

 

Δύναμη που απαιτείται: περίπου 280KWH/τον τόνο

 

Καθημερινή ικανότητα να υποβληθεί σε επεξεργασία το πλαστικό αποβλήτων: μεταξύ 10 τόνων σε 500 τόνους

 

Αναλογία πετρελαίου: μεταξύ 50% σε 90% σύμφωνα με τις διαφορετικές πρώτες ύλες

 

 

 

Λειτουργία και χαρακτηριστικά γνωρίσματα του πλαστικού αποβλήτων για να τροφοδοτήσει με καύσιμα τις εγκαταστάσεις μετατροπής

Λειτουργία:

Η λειτουργία του εξοπλισμού χρησιμοποιεί τα πλαστικά αποβλήτων για να είναι καταλυτική που ραγίζεται στον ατμοσφαιρικό αντιδραστήρα πίεσης, και έπειτα η οργανική πολυμερής αλυσίδα στα πλαστικά αποβλήτων κόβεται και μειώνεται σε χαμηλό - υδρογονάνθρακες μοριακού βάρους, μαζούτ. Ο καύσιμος τα αέρια κάτω από το αέριο C5 που παρήχθη από τον εξοπλισμό ανακυκλώνεται από τη μονάδα αποκατάστασης αερίου και το μεταφερμένο καυστήρα καυσίμων από τη σωλήνωση μετά από τη σταθερή πίεση. Έτσι θερμαίνεται από μόνο του και αποβάλλει τη δευτεροβάθμια περιβαλλοντική ρύπανση.

 

Χαρακτηριστικό γνώρισμα:

  • Εξοικονόμηση ενέργειας

Θερμαμένος από το καύσιμο αέριο που παράγεται στην πυρόλυση (κάθε τόνος της πρώτης ύλης μπορεί να παραγάγει για το αέριο 60kg). Διάσωση περισσότερων από 500 βαθμών ηλεκτρικής ενέργειας ανά τόνο των πρώτων υλών. Έναντι της άμεσης εκπομπής καυσαερίων, όχι μόνο αποβάλλει τη ρύπανση, αλλά και αυξάνει τα οικονομικά οφέλη. (Τα οικονομικά οφέλη ανά τόνο των πρώτων υλών είναι μεγαλύτερα από 400RMB)

  • Ασφαλής

Κανονική λειτουργία πίεσης, έλεγχος υπολογιστών, πολλαπλάσια προστασία, καλή ασφάλεια.

  • Υψηλή παραγωγή πετρελαίου

Λεπτομερές καταλυτικό ράγισμα. Τα οργανικά συστατικά των πλαστικών αποβλήτων μπορούν να ραγιστούν εντελώς και η παραγωγή πετρελαίου είναι υψηλή (το ποσό πλαστικών αποβλήτων που επεξεργάζονται από την ενιαία κατσαρόλα ανά ημέρα περισσότερους από 2 τόνους ή την καθημερινή παραγωγή πετρελαίου περισσότερος από 1 τόνος).

  • Φιλικός προς το περιβάλλον

Οι πρώτες ύλες δεν χρειάζονται την πλύση, να αποφύγει τη ρύπανση των υδάτων. Το αέριο που παράγεται από μόνο του μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θερμότητα, η οποία είναι ενέργεια - αποταμίευση και προστασία του περιβάλλοντος. Και το υπόλειμμα είναι κονιοποιημένου άνθρακα, ο οποίος μπορεί να πωληθεί άμεσα ως πρώτη ύλη για τη βιομηχανία των Μαύρων άνθρακα ή να περιληφθεί άμεσα στην καύση άνθρακα.

  • Ιδιαίτερα αυτόματος

Πλήρης έλεγχος υπολογιστών, εύκολη λειτουργία και λιγότεροι εργαζόμενοι. Μια ενιαία μετατόπιση 30 τόνων του εξοπλισμού ανά ημέρα απαιτεί μόνο 4 έως 6 ανθρώπους για να λειτουργήσει.

  • Προβλήματα ασφάλειας που λύνονται

Υιοθετώντας τη σταθερή υψηλής θερμοκρασίας σκουριά πίεσης που απαλλάσσει τη συσκευή (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της επιχείρησής μας), λύστε το κρυμμένο ασφάλεια πρόβλημα που προκαλείται από τη διαρροή της συσκευής απαλλαγής σκουριάς

  • Εφαρμογή του ταραχοποιού χάσματος

Ο ταραχοποιός χάσματος (που κατοχυρώνονται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την επιχείρησή μας) και το ειδικό μέσο διεξαγωγής θερμότητας χρησιμοποιούνται για να λύσουν το πρόβλημα της ζελατινοποίησης και την ανεπάρκεια του αργού ποσοστού θέρμανσης στο στάδιο της πλαστικής θέρμανσης.

  • Σταθερή ροή, ρώγα και θερμοκρασία

Η αποκατάσταση αερίου και η σταθερή συσκευή ανεφοδιασμού πίεσης (που κατοχυρώνονται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την επιχείρησή μας) λύνουν το πρόβλημα ότι η θερμότητα είναι ασταθής και η θερμοκρασία δεν μπορεί να ελεγχθεί λόγω του ασταθούς ποσοστού ροής αερίου κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πυρόλυσης.

  • Υψηλός - ποιοτικά καύσιμα και μικρή κατανάλωση ενέργειας

Ειδικός πλαστικός τύπος καταλυτών ραγίσματος (ιδιόκτητη τεχνολογία της επιχείρησής μας) και πλαστική διαδικασία ραγίσματος (που κατοχυρώνονται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την επιχείρησή μας). Με το συνδυασμό του υγρού καταλυτικού ραγίσματος φάσης με το καταλυτικό ράγισμα φάσης αερίου, οι ανεπάρκειες του υγρών καταλυτικών ραγίσματος φάσης και της φτωχής ποιότητας των προϊόντων πετρελαίου αποφεύγονται, και τα μειονεκτήματα της υψηλής θερμοκρασίας και μεγάλης κατανάλωσης ενέργειας του καταλυτικού ραγίσματος φάσης αερίου αποφεύγονται.

  • Χαμηλό κέρινο πετρέλαιο

Η τεχνολογία του σε απευθείας σύνδεση καταλυτικού ραγίσματος του πετρελαίου κεριών χρησιμοποιείται για να λύσει πολλά προβλήματα του πετρελαίου κεριών.

 

Τα 4 τελικά προϊόντα παίρνουμε μετά από την πυρόλυση και την απόσταξη. Και οι χρήσεις τους είναι κατωτέρω.


1- Το πετρέλαιο καθαρισμού

(1) πετρέλαιο diesel (0# ή 5#)

Περιέχει 75 - 80% για όλο το πετρέλαιο. Και μπορεί να χρησιμοποιηθεί forklift και άλλα φορτηγό εφαρμοσμένης μηχανικής, σκάφος, γεννήτρια και κ.λπ.

(2) πετρέλαιο βενζίνης

Περιέχει γύρω από 20% για όλο το πετρέλαιο. Και μπορεί να είναι ως πετρέλαιο αυτοκινήτων μετά από να συνδυάσει με το πετρέλαιο της υψηλότερης αξίας octain στις 1:1, ή χρησιμοποίησε στη γεννήτρια βενζίνης άμεσα.


2- Αέριο

Θα επαναχρησιμοποιηθεί. (Το καύσιμο αέριο που παράγεται στην επεξεργασία μπορεί να ανακυκλωθεί ως καύσιμα στον εξοπλισμό ο ίδιος θερμότητας, ο οποίος θα σώσει πολλή ενέργεια για ολόκληρη την πλαστική διαδικασία πυρόλυσης.)

 

3- Νερό

Θα επαναχρησιμοποιηθεί ως νερό συμπύκνωσης.

 

4- Σκουριά

Μπορεί να γίνει τον ενεργός άνθρακα και ράβδος άνθρακα ή άνθρακας και τον άνθρακα καύσης alongwith.

 

 

Υπηρεσία

1. Σχεδιάστε τα σχέδια εγκαταστάσεων σύμφωνα με την περιοχή σας.

2. Παρέχετε την ποιοτική εγγύηση μέσα σε 2 έτη για τον κύριο εξοπλισμό (εκτός από την παραβίαση των λειτουργικών διαδικασιών και της τεχνητής ζημίας).
3. Παρέχει τη συντήρηση διάρκειας ζωής για τη μηχανή.
4. Παρέχει τις πληρωμένες τεχνολογία υπηρεσίες βελτίωσης (κάτω από την άδεια των πελατών).

5. Για κάθε σύνολο μηχανής, ένας τεχνικός θα σταλεί για να καθοδηγήσει την εγκατάστασή σας, να εξετάσει τη μηχανή και να εκπαιδεύσει τους εργαζομένους σας.

 

Σημείωση:

1. Οι πελάτες πρέπει για να κάνουν την έρευνα αγοράς για το τοπικό πλαστικό αποβλήτων προσεκτικά πρίν διατάζουν τον εξοπλισμό της επιχείρησής μας. Υπάρχει μόνο αξιόπιστη παροχή των πρώτων υλών, κατόπιν η επιστροφή της επένδυσής σας θα εξασφαλιστεί.
2. Η παραγωγή και οι χώροι αποθήκευσης εξοπλισμού για την περιοχή πυρκαγιάς των εστιάσεων, αυτό είναι αυστηρά απαγορευμένοι στα πυροτεχνήματα. Παρακαλώ μείνετε μακρυά από τα τέταρτα διαβίωσης κατοίκων.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Anhui Oursun Resource Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Eileen Lee

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Πλαστικό αποβλήτων στη μηχανή πετρελαίου

Πλαστικό υψηλής αποδοτικότητας στη μηχανή πετρελαίου, συνεχείς εγκαταστάσεις πυρόλυσης αποβλήτων πλαστικές

PP/πλαστικό αποβλήτων PE/πρώτης ύλης CP στην προστασία του περιβάλλοντος μηχανών πετρελαίου

Συνεχές πλαστικό αποβλήτων για να τροφοδοτήσει με καύσιμα SGS CE εγκαταστάσεων GS μετατροπής πιστοποιημένο

Πλαστικό αποβλήτων για να τροφοδοτήσει με καύσιμα τη μηχανή

Πλαστικό PE CP PP στη μηχανή καυσίμων, πλαστικό αποβλήτων στις εγκαταστάσεις πετρελαίου με το όργανο ελέγχου υπολογιστών

Πλήρως αυτόματο πλαστικό αποβλήτων για να τροφοδοτήσει τη μηχανή 280KWH/τη δύναμη OS-66T τόνου

Επαγγελματικό ασφαλές πλαστικό αποβλήτων για να τροφοδοτήσει με καύσιμα τη μηχανή εξουσιοδότηση μηδενικά 2 ετών ρύπανση

Πλαστικό αποβλήτων στις εγκαταστάσεις πετρελαίου

Μικρής κλίμακας πλαστικό αποβλήτων στις εγκαταστάσεις πετρελαίου/τις εγκαταστάσεις Eco ανακύκλωσης ελαστικών αυτοκινήτου πυρόλυσης φιλικό

Συνεχές πλαστικό αποβλήτων πυρόλυσης στις εγκαταστάσεις πετρελαίου 10 τόνοι σε 500 τόνους καθημερινής ικανότητας

Πλήρως συνεχές πλαστικό για να τροφοδοτήσει με καύσιμα τη μηχανή μετατροπής, εγκαταστάσεις πυρόλυσης αποβλήτων

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Πλαστικό αποβλήτων στη μηχανή πετρελαίου προμηθευτής. © 2018 - 2020 wasteplastictooilmachine.com. All Rights Reserved.