Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠλαστικό αποβλήτων για να τροφοδοτήσει με καύσιμα τη μηχανή

Πλήρως αυτόματο πλαστικό αποβλήτων για να τροφοδοτήσει τη μηχανή 280KWH/τη δύναμη OS-66T τόνου

Πλήρως αυτόματο πλαστικό αποβλήτων για να τροφοδοτήσει τη μηχανή 280KWH/τη δύναμη OS-66T τόνου

Κίνα Πλήρως αυτόματο πλαστικό αποβλήτων για να τροφοδοτήσει τη μηχανή 280KWH/τη δύναμη OS-66T τόνου προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Πλήρως αυτόματο πλαστικό αποβλήτων για να τροφοδοτήσει τη μηχανή 280KWH/τη δύναμη OS-66T τόνου

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: OURSUN
Πιστοποίηση: GS CE
Αριθμό μοντέλου: OS-66T

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 20T/day
Χρόνος παράδοσης: 90 ημέρες εργασίας
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
λέξεις-κλειδιά: πλαστικό για να τροφοδοτήσει τη διαδικασία μετατροπής Λειτουργία: Συνεχείς εγκαταστάσεις πυρόλυσης
Πιστοποίηση: SGS CE GS Δύναμη: 280KWH/τόνος
μοντέλο: OS-66T Αναλογία πετρελαίου: μεταξύ 50% σε 90%

Πλήρως αυτόματο πλαστικό αποβλήτων για να τροφοδοτήσει τη μηχανή 280KWH/τη δύναμη OS-66T τόνου

 

 

Κύρια πρώτη ύλη: PP, PE ΚΑΙ CP.

 

Δύναμη που απαιτείται: περίπου 280KWH/τον τόνο

 

Καθημερινή ικανότητα να υποβληθεί σε επεξεργασία το πλαστικό αποβλήτων: μεταξύ 10 τόνων σε 500 τόνους

 

Αναλογία πετρελαίου: μεταξύ 50% σε 90% σύμφωνα με τις διαφορετικές πρώτες ύλες

 

 

Οι εγκαταστάσεις μας υιοθετούν την πιό πρόσφατη τεχνολογία πυρόλυσης, και έχουν λάβει διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και πιστοποιητικά μετά από τις δεκαετίες καινοτομίας και ανάπτυξης. Έχει αναγνωριστεί ευρέως στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, με την ανώτερη απόδοση, ανταγωνιστική τιμή, υψηλή αποδοτικότητα, ευκολία συντήρησης και μείωση κόστους.

 

Οι ειδικευμένοι επαγγελματίες μας θα εφοδιάσουν τους πελάτες με βέλτιστο όλες οι λύσεις που απαιτούνται στα αστική σχέδια, την εγκατάσταση & την ανέγερση, επίβλεψη,

κατάρτιση ανάθεσης και προσωπικού καθώς επίσης και υπηρεσία μεταπώλησης.

 

 

Τα 4 τελικά προϊόντα παίρνουμε μετά από την πυρόλυση και την απόσταξη. Και οι χρήσεις τους είναι κατωτέρω.


1- Το πετρέλαιο καθαρισμού

(1) πετρέλαιο diesel (0# ή 5#)

Περιέχει 75 - 80% για όλο το πετρέλαιο. Και μπορεί να χρησιμοποιηθεί forklift και άλλα φορτηγό εφαρμοσμένης μηχανικής, σκάφος, γεννήτρια και κ.λπ.

(2) πετρέλαιο βενζίνης

Περιέχει γύρω από 20% για όλο το πετρέλαιο. Και μπορεί να είναι ως πετρέλαιο αυτοκινήτων μετά από να συνδυάσει με το πετρέλαιο της υψηλότερης αξίας octain στις 1:1, ή χρησιμοποίησε στη γεννήτρια βενζίνης άμεσα.


2- Αέριο

Θα επαναχρησιμοποιηθεί. (Το καύσιμο αέριο που παράγεται στην επεξεργασία μπορεί να ανακυκλωθεί ως καύσιμα στον εξοπλισμό ο ίδιος θερμότητας, ο οποίος θα σώσει πολλή ενέργεια για ολόκληρη την πλαστική διαδικασία πυρόλυσης.)

 

3- Νερό

Θα επαναχρησιμοποιηθεί ως νερό συμπύκνωσης.

 

4- Σκουριά

Μπορεί να γίνει τον ενεργός άνθρακα και ράβδος άνθρακα ή άνθρακας και τον άνθρακα καύσης alongwith.

 

 

Πηγή παλαιού πλαστικού ατμοσφαιρικού προγράμματος καυσίμων παραγωγής ραγίσματος

Είναι μια μεγάλη εφεύρεση της ανθρωπότητας στην αρχή του τελευταίου αιώνα - η εξαγωγή του πλαστικού από το πετρέλαιο. Η εφεύρεση του πλαστικού έχει φέρει τη μεγάλη ευκολία στην ανθρώπινη κοινωνία. Η ευρεία εφαρμογή των πλαστικών περιλαμβάνει σχεδόν κάθε πτυχή εργασίας, της ζωής και της ψυχαγωγίας των ανθρώπων της καθημερινής.

Τα πλαστικά τόσο ευρέως χρησιμοποιούνται, και υπάρχουν επίσης όλο και περισσότερο πλαστικά απόβλητα (όπως οι πλαστικές συσκευάζοντας ταινίες, τα κιβώτια, τα μπουκάλια ποτών, οι τσάντες ευκολίας, οι υφαμένες τσάντες, τα παιχνίδια, τα ηλεκτρικά συνημμένα, η γεωργική προστασία, κ.λπ.), τα οποία έχουν προκαλέσει τη σοβαρή περιβαλλοντική ρύπανση. Πώς να αποβάλουν τη ρύπανση των πλαστικών στο περιβάλλον και τη στροφή τα απόβλητα στο θησαυρό είναι ένα δύσκολο πρόβλημα ότι οι σχετικοί ερευνητές έχουν δουλεψει σκληρά για να λύσουν, και είναι επίσης ένα πρόβλημα ότι οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο δίνουν περισσότερη προσοχή.

Το επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό Anhui Aosheng Resources Utilization Company έχει διαπιστώσει ότι υπάρχουν διάφοροι τρόποι να εξεταστούν τα πλαστικά αποβλήτων μέσω του μεγάλου αριθμού ερευνών αγοράς, αλλά υπάρχουν ακόμα μεγάλες ανεπάρκειες:

  • Μέθοδος κοκκιοποίησης αναγέννησης: Αν και αυτή η μέθοδος είναι απλή στη διαδικασία και χαμηλή στο κόστος πρώτων υλών εξοπλισμού, το κύριο μειονέκτημά του είναι ακριβείς απαιτήσεις στις πρώτες ύλες. Τα διαφορετικά είδη πλαστικών πρέπει να ταξινομηθούν και να καθαριστούν, και τα απόβλητα που είναι ιδιαίτερα βρώμικα είναι σχεδόν αδύνατα να χρησιμοποιήσουν, όπως οι πλαστικές τσάντες ευκολίας στα εσωτερικά πλαστικά απορριμάτων και αποβλήτων στους ανακυκλωμένους μύλους εγγράφου. Λόγω της ευρείας ποικιλίας των πλαστικών, όπως η ποιότητα, η φύση, το μέγεθος και το χρώμα των χρησιμοποιημένων πλαστικών, καθορίζεται ότι είναι αδύνατο να χρησιμοποιηθεί ο μηχανικός εξοπλισμός για την ακριβή ταξινόμηση. Επομένως, μπορεί βασικά να ταξινομηθεί κατά το εγχειρίδιο. Αυτή η ταξινόμηση απαιτεί μια εισαγωγή εργατικού δυναμικού μεγάλου ποσού, έτσι το κόστος εργασίας είναι σχετικά μεγάλο. Τα οικονομικά οφέλη είναι φτωχά. Ο καθαρισμός απαιτεί πολύ νερό, το οποίο είναι εύκολο να προκαλεσθεί τη ρύπανση των υδάτων και τα απόβλητα, έτσι οι κοινωνικές παροχές είναι φτωχές.

 

  • Πλαστική μέθοδος ηλεκτρικής παραγωγής αποτέφρωσης απορριμάτων: Αυτή η μέθοδος υιοθετήθηκε από πολλές αναπτυγμένες χώρες νωρίτερα. Αργότερα, οι άνθρωποι διαπίστωσαν ότι αυτή η μέθοδος δεν είναι η ιδανικότερη μέθοδος, επειδή υπάρχουν πολλά μειονεκτήματα, και η ρύπανση στην ατμόσφαιρα είναι ένα από τα μειονεκτήματά της. Επιπλέον, το κόστος πρώτων υλών εξοπλισμού είναι τεράστιο, η λειτουργική δαπάνη εξοπλισμού είναι υψηλή, έτσι τα οικονομικά οφέλη είναι φτωχά. Εάν η κυβέρνηση δεν επιχορηγεί, η αγορά δεν θα είναι σε θέση να την προαγάγει.

 

 

  • Πλαστικά υλικά οδόστρωσης απορριμάτων: Αν και αυτή η μέθοδος είναι καλά - γνωστός, δεν έχει ούτε τα οικονομικά οφέλη ούτε τις κοινωνικές παροχές. Καταλαμβάνει το έδαφος, θάβεται στο έδαφος για αρκετά έτη χωρίς αποσύνθεση, και έχει τη σοβαρή ρύπανση στο έδαφος.

 

  • Ράγισμα των πλαστικών αποβλήτων για να παραγάγει τα καύσιμα: Αυτή η μέθοδος είναι θεωρητικά μια καλύτερη επεξεργασία επειδή τα πλαστικά παράγονται με τη βοήθεια του πολυμερισμού των πετρελαιοειδών. Εάν τα πλαστικά μπορούν να μετατραπούν σε πετρελαιοειδή με το ράγισμα, κατόπιν είναι ένας πολύ καλός τρόπος. Αυτή η τεχνολογία έχει επενδύσει τα τεράστια ποσά των χρημάτων σε αυτήν την ερευνητική εργασία τόσο πολλοί εμπειρογνώμονες και κυβερνητικά πρακτορεία στο εσωτερικό και στο εξωτερικό στη δεκαετία του '70. Εντούτοις, λόγω της υψηλής τεχνικής δυσκολίας και της μεγάλης επένδυσης στην Ε&Α, ο μεγαλύτερος μέρος τέτοιου εξοπλισμού στην αγορά είναι πιθανό να προκαλέσει τη σοβαρή δευτεροβάθμια ρύπανση λόγω της ατελούς τεχνολογίας. Η ποιότητα των καυσίμων παραχθείσα δεν είναι μέχρι τα πρότυπα, η κατανάλωση ενέργειας είναι μεγάλη, και τα οικονομικά οφέλη πραγματοποιούνται. Με τους φτωχούς και τις διαρροές μυστικών, είναι δύσκολο να προωθηθεί η εκλαΐκευση.

 

Πώς ακίνδυνα και πλήρως αποβάλτε τη ρύπανση των πλαστικών στο περιβάλλον, απόβλητα στροφής στο θησαυρό, και την χρησιμοποιήστε αληθινά αποτελεσματικά. Επιπλέον, δεν θα παραγάγει τη δευτεροβάθμια ρύπανση, και μπορεί να λάβει τις πιό προσοδοφόρες οικονομικές επιστροφές από τον έλεγχο της περιβαλλοντικής ρύπανσης. Τα αληθινά κοινωνικά και οικονομικά οφέλη είναι οι στόχοι που Anhui Aosheng Resources Utilization Company έχει ακολουθήσει. Μέσω περισσότερο από δέκα ετών προσπαθειών και πολυάριθμων δοκιμών από τους ερευνητές μας, έχουμε λύσει τελικά τα διάφορα προβλήματα στο στάδιο της παραγωγής των καυσίμων αποβλήτων από τα πλαστικά αποβλήτων.

Συγχρόνως, έχουμε συνοψίσει την επένδυση του παρόμοιου εξοπλισμού στο εξωτερικό, του μεγάλου διαστήματος πατωμάτων, της περίπλοκης δομής, της δυσκίνητης λειτουργίας, του υψηλού κόστους παραγωγής, των ακριβών απαιτήσεων πρώτων υλών, της υψηλής ενέργειας κατανάλωσης, της χαμηλής θερμικής αποδοτικότητας, της παχιάς κατάθεσης άνθρακα στην κατσαρόλα, και του βαριού πετρελαίου. Με βάση την έλλειψη οικονομικών οφελών και άλλων ατελειών, μετά από την επαναλαμβανόμενη έρευνα και την αναθεώρηση του μεγάλου αριθμού εσωτερικών και ξένων σχετικών υλικών, που συνδυάστηκε με τα δομικά χαρακτηριστικά της Κίνας η κατασκευή των χημικών μηχανημάτων και του εξοπλισμού, βάσει των πολυάριθμων πειραμάτων, ανέπτυξε επιτυχώς ένα χαμηλότερο κόστος για την εκλαΐκευση σε διάφορες χώρες. Το πρότυπο χρήσης έχει τα πλεονεκτήματα της απλής δομής, της μικρής κατειλημμένης περιοχής, της μικρής κατανάλωσης ενέργειας, του χαμηλού κόστους παραγωγής, της μικρής επένδυσης, της ευρείας πηγής πρώτων υλών, της γρήγορης απόδοσης της επένδυσης, και του υψηλής ποιότητας μαζούτ, και του «περιβαλλοντικού εξοπλισμού πλαστικών αποβλήτων εξοικονόμησης ενέργειας ατμοσφαιρικού ραγίζοντας». Ο εξοπλισμός χρησιμοποιεί πλήρως το εύφλεκτο αέριο που παράγεται από μόνο του στη θερμότητα, αποφεύγοντας τις δαπάνες μιας μεγάλου ποσού ηλεκτρικής ενέργειας κατανάλωσης του ηλεκτρικού εξοπλισμού θέρμανσης, και πλήρως χρησιμοποίηση της περιεκτικής χρησιμοποίησης των πόρων.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Anhui Oursun Resource Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Eileen Lee

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Πλαστικό αποβλήτων στη μηχανή πετρελαίου

Πλαστικό υψηλής αποδοτικότητας στη μηχανή πετρελαίου, συνεχείς εγκαταστάσεις πυρόλυσης αποβλήτων πλαστικές

PP/πλαστικό αποβλήτων PE/πρώτης ύλης CP στην προστασία του περιβάλλοντος μηχανών πετρελαίου

Συνεχές πλαστικό αποβλήτων για να τροφοδοτήσει με καύσιμα SGS CE εγκαταστάσεων GS μετατροπής πιστοποιημένο

Πλαστικό αποβλήτων για να τροφοδοτήσει με καύσιμα τη μηχανή

Πλαστικό PE CP PP στη μηχανή καυσίμων, πλαστικό αποβλήτων στις εγκαταστάσεις πετρελαίου με το όργανο ελέγχου υπολογιστών

Πλήρως αυτόματο πλαστικό αποβλήτων για να τροφοδοτήσει τη μηχανή 280KWH/τη δύναμη OS-66T τόνου

Επαγγελματικό ασφαλές πλαστικό αποβλήτων για να τροφοδοτήσει με καύσιμα τη μηχανή εξουσιοδότηση μηδενικά 2 ετών ρύπανση

Πλαστικό αποβλήτων στις εγκαταστάσεις πετρελαίου

Μικρής κλίμακας πλαστικό αποβλήτων στις εγκαταστάσεις πετρελαίου/τις εγκαταστάσεις Eco ανακύκλωσης ελαστικών αυτοκινήτου πυρόλυσης φιλικό

Συνεχές πλαστικό αποβλήτων πυρόλυσης στις εγκαταστάσεις πετρελαίου 10 τόνοι σε 500 τόνους καθημερινής ικανότητας

Πλήρως συνεχές πλαστικό για να τροφοδοτήσει με καύσιμα τη μηχανή μετατροπής, εγκαταστάσεις πυρόλυσης αποβλήτων

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Πλαστικό αποβλήτων στη μηχανή πετρελαίου προμηθευτής. © 2018 - 2020 wasteplastictooilmachine.com. All Rights Reserved.