Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠλαστικό αποβλήτων στις εγκαταστάσεις πετρελαίου

Μικρής κλίμακας πλαστικό αποβλήτων στις εγκαταστάσεις πετρελαίου/τις εγκαταστάσεις Eco ανακύκλωσης ελαστικών αυτοκινήτου πυρόλυσης φιλικό

Μικρής κλίμακας πλαστικό αποβλήτων στις εγκαταστάσεις πετρελαίου/τις εγκαταστάσεις Eco ανακύκλωσης ελαστικών αυτοκινήτου πυρόλυσης φιλικό

Κίνα Μικρής κλίμακας πλαστικό αποβλήτων στις εγκαταστάσεις πετρελαίου/τις εγκαταστάσεις Eco ανακύκλωσης ελαστικών αυτοκινήτου πυρόλυσης φιλικό προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Μικρής κλίμακας πλαστικό αποβλήτων στις εγκαταστάσεις πετρελαίου/τις εγκαταστάσεις Eco ανακύκλωσης ελαστικών αυτοκινήτου πυρόλυσης φιλικό

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: OURSUN
Πιστοποίηση: GE CS
Αριθμό μοντέλου: OS-28T

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 20T
Χρόνος παράδοσης: 90 ημέρες εργασίας
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
λέξεις-κλειδιά: πλαστικό αποβλήτων στις εγκαταστάσεις diesel μοντέλο: OS-28T
Καθημερινή ικανότητα: 10 τόνοι σε 500 τόνους Αναλογία πετρελαίου:: μεταξύ 50% σε 90%
Μέθοδος εργασίας: Πλήρως συνεχής Τελικά προϊόντα: πετρέλαιο καθαρισμού, πετρέλαιο βενζίνης, αέριο, νερό, σκουριά

Μικρής κλίμακας πλαστικό αποβλήτων στις εγκαταστάσεις πετρελαίου/τις εγκαταστάσεις Eco ανακύκλωσης ελαστικών αυτοκινήτου πυρόλυσης φιλικό

 

Κύρια πρώτη ύλη: PP, PE ΚΑΙ CP.

 

Δύναμη που απαιτείται: περίπου 280KWH/τον τόνο

 

Καθημερινή ικανότητα να υποβληθεί σε επεξεργασία το πλαστικό αποβλήτων: μεταξύ 10 τόνων σε 500 τόνους

 

Αναλογία πετρελαίου: μεταξύ 50% σε 90% σύμφωνα με τις διαφορετικές πρώτες ύλες

 

Το πλαστικό αποβλήτων μας για να τροφοδοτήσει με καύσιμα τις εγκαταστάσεις μετατροπής υιοθετεί την πιό πρόσφατη τεχνολογία πυρόλυσης, και έχει λάβει διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και πιστοποιητικά μετά από τις δεκαετίες καινοτομίας και ανάπτυξης. Έχει αναγνωριστεί ευρέως στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, με την ανώτερη απόδοση, ανταγωνιστική τιμή, υψηλή αποδοτικότητα, ευκολία συντήρησης και μείωση κόστους.

 

Είναι ο στόχος που το τεχνικό προσωπικό Anhui Aosheng έχει ακολουθήσει, πλήρως και ακίνδυνα αποβάλτε την περιβαλλοντική ρύπανση των πλαστικών, κάνοντας το το γίνοντα θησαυρό, που χρησιμοποιεί λεπτομερώς και δεν θα προκαλούσε τη δεύτερη ρύπανση συγχρόνως, οι μεγάλες οικονομικές επιστροφές μπορούν να αποκτηθούν από την περιβαλλοντική ρύπανση ελέγχου, η οποία μπορεί πραγματικά να επιτύχει το μέλλον των κοινωνικών παροχών και των οικονομικών οφελών. Μετά από περισσότερο από τις αμέτρητες δοκιμές 10 ετών την προσπάθεια και, το τεχνικό προσωπικό μας τελικά έχει λύσει τόσες πολλές δυσκολίες στην πυρόλυση των πλαστικών αποβλήτων για να παραγάγει το μαζούτ. Εν τω μεταξύ, έχουμε συνοψίσει εκείνα τα προβλήματα του ξένου και εσωτερικού παρόμοιου εξοπλισμού, όπως τη μεγάλη επένδυση, της περίπλοκης δομής, σύνθετη λειτουργία, υψηλό κόστος, ακριβείς απαιτήσεις για τις πρώτες ύλες του ξένου εξοπλισμού και της υψηλής ενέργειας κατανάλωσης, χαμηλή θερμική αποδοτικότητα, παχιά κατάθεση άνθρακα στην κατσαρόλα, βαρύ πετρέλαιο, κανένα οικονομικό όφελος του εσωτερικού εξοπλισμού. Μετά από την επαναλαμβανόμενες έρευνα και την αναφορά στο μεγάλο αριθμό σχετικών υλικών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, συνδυάσαμε τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα δομών των εσωτερικών χημικών μηχανημάτων και του εξοπλισμού κατασκευής. Τέλος, έχουμε πετύχει στη δημιουργία της προστασίας του περιβάλλοντος και της ενέργειας - πλαστικά αποταμίευσης που ραγίζουν τον εξοπλισμό διά την περιβαλλοντική πίεση μετά από τις αμέτρητες δοκιμές. Ο εξοπλισμός είναι κατάλληλος να προτρέψει και να διαδώσει στην αγορά, με πολλά πλεονεκτήματα όπως το χαμηλότερο κόστος, την απλή δομή, το μικρό επάγγελμα, τη μικρή κατανάλωση ενέργειας, τη μικρή επένδυση, τις ευρείες πρώτες ύλες, τα γρήγορα έσοδα από επενδύσεις και τα καύσιμα καλής ποιότητας. Αυτός ο εξοπλισμός χρησιμοποιεί πλήρως το εύφλεκτο αέριο που παράγεται από μόνο του στη θερμότητα επάνω, η οποία αποφεύγει το μεγάλο κόστος της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας και επιτυγχάνει πραγματικά την πλήρη χρήση των πόρων.

 

Λειτουργία και χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

Λειτουργία:

Η λειτουργία του εξοπλισμού χρησιμοποιεί τα πλαστικά αποβλήτων για να είναι καταλυτική που ραγίζεται στον ατμοσφαιρικό αντιδραστήρα πίεσης, και έπειτα η οργανική πολυμερής αλυσίδα στα πλαστικά αποβλήτων κόβεται και μειώνεται σε χαμηλό - υδρογονάνθρακες μοριακού βάρους, μαζούτ. Ο καύσιμος τα αέρια κάτω από το αέριο C5 που παρήχθη από τον εξοπλισμό ανακυκλώνεται από τη μονάδα αποκατάστασης αερίου και το μεταφερμένο καυστήρα καυσίμων από τη σωλήνωση μετά από τη σταθερή πίεση. Έτσι θερμαίνεται από μόνο του και αποβάλλει τη δευτεροβάθμια περιβαλλοντική ρύπανση.

 

Χαρακτηριστικό γνώρισμα:

  • Εξοικονόμηση ενέργειας

Θερμαμένος από το καύσιμο αέριο που παράγεται στην πυρόλυση (κάθε τόνος της πρώτης ύλης μπορεί να παραγάγει για το αέριο 60kg). Διάσωση περισσότερων από 500 βαθμών ηλεκτρικής ενέργειας ανά τόνο των πρώτων υλών. Έναντι της άμεσης εκπομπής καυσαερίων, όχι μόνο αποβάλλει τη ρύπανση, αλλά και αυξάνει τα οικονομικά οφέλη. (Τα οικονομικά οφέλη ανά τόνο των πρώτων υλών είναι μεγαλύτερα από 400RMB)

  • Ασφαλής

Κανονική λειτουργία πίεσης, έλεγχος υπολογιστών, πολλαπλάσια προστασία, καλή ασφάλεια.

  • Υψηλή παραγωγή πετρελαίου

Λεπτομερές καταλυτικό ράγισμα. Τα οργανικά συστατικά των πλαστικών αποβλήτων μπορούν να ραγιστούν εντελώς και η παραγωγή πετρελαίου είναι υψηλή (το ποσό πλαστικών αποβλήτων που επεξεργάζονται από την ενιαία κατσαρόλα ανά ημέρα περισσότερους από 2 τόνους ή την καθημερινή παραγωγή πετρελαίου περισσότερος από 1 τόνος).

  • Φιλικός προς το περιβάλλον

Οι πρώτες ύλες δεν χρειάζονται την πλύση, να αποφύγει τη ρύπανση των υδάτων. Το αέριο που παράγεται από μόνο του μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θερμότητα, η οποία είναι ενέργεια - αποταμίευση και προστασία του περιβάλλοντος. Και το υπόλειμμα είναι κονιοποιημένου άνθρακα, ο οποίος μπορεί να πωληθεί άμεσα ως πρώτη ύλη για τη βιομηχανία των Μαύρων άνθρακα ή να περιληφθεί άμεσα στην καύση άνθρακα.

  • Ιδιαίτερα αυτόματος

Πλήρης έλεγχος υπολογιστών, εύκολη λειτουργία και λιγότεροι εργαζόμενοι. Μια ενιαία μετατόπιση 30 τόνων του εξοπλισμού ανά ημέρα απαιτεί μόνο 4 έως 6 ανθρώπους για να λειτουργήσει.

  • Προβλήματα ασφάλειας που λύνονται

Υιοθετώντας τη σταθερή υψηλής θερμοκρασίας σκουριά πίεσης που απαλλάσσει τη συσκευή (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της επιχείρησής μας), λύστε το κρυμμένο ασφάλεια πρόβλημα που προκαλείται από τη διαρροή της συσκευής απαλλαγής σκουριάς

  • Εφαρμογή του ταραχοποιού χάσματος

Ο ταραχοποιός χάσματος (που κατοχυρώνονται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την επιχείρησή μας) και το ειδικό μέσο διεξαγωγής θερμότητας χρησιμοποιούνται για να λύσουν το πρόβλημα της ζελατινοποίησης και την ανεπάρκεια του αργού ποσοστού θέρμανσης στο στάδιο της πλαστικής θέρμανσης.

  • Σταθερή ροή, ρώγα και θερμοκρασία

Η αποκατάσταση αερίου και η σταθερή συσκευή ανεφοδιασμού πίεσης (που κατοχυρώνονται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την επιχείρησή μας) λύνουν το πρόβλημα ότι η θερμότητα είναι ασταθής και η θερμοκρασία δεν μπορεί να ελεγχθεί λόγω του ασταθούς ποσοστού ροής αερίου κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πυρόλυσης.

  • Υψηλός - ποιοτικά καύσιμα και μικρή κατανάλωση ενέργειας

Ειδικός πλαστικός τύπος καταλυτών ραγίσματος (ιδιόκτητη τεχνολογία της επιχείρησής μας) και πλαστική διαδικασία ραγίσματος (που κατοχυρώνονται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την επιχείρησή μας). Με το συνδυασμό του υγρού καταλυτικού ραγίσματος φάσης με το καταλυτικό ράγισμα φάσης αερίου, οι ανεπάρκειες του υγρών καταλυτικών ραγίσματος φάσης και της φτωχής ποιότητας των προϊόντων πετρελαίου αποφεύγονται, και τα μειονεκτήματα της υψηλής θερμοκρασίας και μεγάλης κατανάλωσης ενέργειας του καταλυτικού ραγίσματος φάσης αερίου αποφεύγονται.

  • Χαμηλό κέρινο πετρέλαιο

Η τεχνολογία του σε απευθείας σύνδεση καταλυτικού ραγίσματος του πετρελαίου κεριών χρησιμοποιείται για να λύσει πολλά προβλήματα του πετρελαίου κεριών.

 

 

Τα 4 τελικά προϊόντα παίρνουμε μετά από την πυρόλυση και την απόσταξη. Και οι χρήσεις τους είναι κατωτέρω.


1- Το πετρέλαιο καθαρισμού

(1) πετρέλαιο diesel (0# ή 5#)

Περιέχει 75 - 80% για όλο το πετρέλαιο. Και μπορεί να χρησιμοποιηθεί forklift και άλλα φορτηγό εφαρμοσμένης μηχανικής, σκάφος, γεννήτρια και κ.λπ.

(2) πετρέλαιο βενζίνης

Περιέχει γύρω από 20% για όλο το πετρέλαιο. Και μπορεί να είναι ως πετρέλαιο αυτοκινήτων μετά από να συνδυάσει με το πετρέλαιο της υψηλότερης αξίας octain στις 1:1, ή χρησιμοποίησε στη γεννήτρια βενζίνης άμεσα.


2- Αέριο

Θα επαναχρησιμοποιηθεί. (Το καύσιμο αέριο που παράγεται στην επεξεργασία μπορεί να ανακυκλωθεί ως καύσιμα στον εξοπλισμό ο ίδιος θερμότητας, ο οποίος θα σώσει πολλή ενέργεια για ολόκληρη την πλαστική διαδικασία πυρόλυσης.)

 

3- Νερό

Θα επαναχρησιμοποιηθεί ως νερό συμπύκνωσης.

 

4- Σκουριά

Μπορεί να γίνει τον ενεργός άνθρακα και ράβδος άνθρακα ή άνθρακας και τον άνθρακα καύσης alongwith.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Anhui Oursun Resource Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Eileen Lee

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Πλαστικό αποβλήτων στη μηχανή πετρελαίου

Πλαστικό υψηλής αποδοτικότητας στη μηχανή πετρελαίου, συνεχείς εγκαταστάσεις πυρόλυσης αποβλήτων πλαστικές

PP/πλαστικό αποβλήτων PE/πρώτης ύλης CP στην προστασία του περιβάλλοντος μηχανών πετρελαίου

Συνεχές πλαστικό αποβλήτων για να τροφοδοτήσει με καύσιμα SGS CE εγκαταστάσεων GS μετατροπής πιστοποιημένο

Πλαστικό αποβλήτων για να τροφοδοτήσει με καύσιμα τη μηχανή

Πλαστικό PE CP PP στη μηχανή καυσίμων, πλαστικό αποβλήτων στις εγκαταστάσεις πετρελαίου με το όργανο ελέγχου υπολογιστών

Πλήρως αυτόματο πλαστικό αποβλήτων για να τροφοδοτήσει τη μηχανή 280KWH/τη δύναμη OS-66T τόνου

Επαγγελματικό ασφαλές πλαστικό αποβλήτων για να τροφοδοτήσει με καύσιμα τη μηχανή εξουσιοδότηση μηδενικά 2 ετών ρύπανση

Πλαστικό αποβλήτων στις εγκαταστάσεις πετρελαίου

Μικρής κλίμακας πλαστικό αποβλήτων στις εγκαταστάσεις πετρελαίου/τις εγκαταστάσεις Eco ανακύκλωσης ελαστικών αυτοκινήτου πυρόλυσης φιλικό

Συνεχές πλαστικό αποβλήτων πυρόλυσης στις εγκαταστάσεις πετρελαίου 10 τόνοι σε 500 τόνους καθημερινής ικανότητας

Πλήρως συνεχές πλαστικό για να τροφοδοτήσει με καύσιμα τη μηχανή μετατροπής, εγκαταστάσεις πυρόλυσης αποβλήτων

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Πλαστικό αποβλήτων στη μηχανή πετρελαίου προμηθευτής. © 2018 - 2020 wasteplastictooilmachine.com. All Rights Reserved.