Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠλαστικό αποβλήτων για να τροφοδοτήσει με καύσιμα τη μηχανή

Επαγγελματικό ασφαλές πλαστικό αποβλήτων για να τροφοδοτήσει με καύσιμα τη μηχανή εξουσιοδότηση μηδενικά 2 ετών ρύπανση

Επαγγελματικό ασφαλές πλαστικό αποβλήτων για να τροφοδοτήσει με καύσιμα τη μηχανή εξουσιοδότηση μηδενικά 2 ετών ρύπανση

Κίνα Επαγγελματικό ασφαλές πλαστικό αποβλήτων για να τροφοδοτήσει με καύσιμα τη μηχανή εξουσιοδότηση μηδενικά 2 ετών ρύπανση προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Επαγγελματικό ασφαλές πλαστικό αποβλήτων για να τροφοδοτήσει με καύσιμα τη μηχανή εξουσιοδότηση μηδενικά 2 ετών ρύπανση

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: OURSUN
Πιστοποίηση: GS CE SGS
Αριθμό μοντέλου: OS-68

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 20T
Χρόνος παράδοσης: 90days
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
λέξεις-κλειδιά: μετατροπή του πλαστικού αποβλήτων στα καύσιμα μοντέλο: OS-68
Κύρια πρώτη ύλη: PP, PE ΚΑΙ CP. Εγγύηση: 2 έτος
χαρακτηριστικά: Βιομηχανικός συνεχής πραγματικός-αίσθησης Τύπος Μηχανής: Αυτόματες εγκαταστάσεις πυρόλυσης αποβλήτων

Επαγγελματικό ασφαλές πλαστικό αποβλήτων για να τροφοδοτήσει με καύσιμα τη μηχανή εξουσιοδότηση μηδενικά 2 ετών ρύπανση

 

Συνοπτική εισαγωγή της τεχνικής διαδικασίας

 

 

Οι ενάρξεις διαδικασίας τεχνολογίας πυρόλυσης → OURSUN από τα πλαστικά που τεμαχίζουν τα πλαστικά αποβλήτων θα τεμαχιστούν πρώτα στο κατάλληλο μέγεθος των τσιπ και έπειτα συνεχώς θα τροφοδοτηθούν τον αντιδραστήρα πυρόλυσης OURSUN για τη χαμηλής θερμοκρασίας αντίδραση πυρόλυσης κανονικός-πίεσης μαζί με το χαμηλής θερμοκρασίας καταλύτη μεταφοράς θείου μέσω της καυτής σφραγισμένης συσκευής.


→ Το αέριο ελαίου που παράγεται με τη διαδικασία πυρόλυσης θα μετατραπεί στο μαζούτ και λίγο καύσιμο αέριο (χρήση ανακύκλωσης μετά από να τρίψει) μετά από fractionation και ψύξη μέσω του διαχωριστή πετρελαίου.

→ Το καύσιμο αέριο θα χρησιμοποιηθεί ως καύσιμα για το σύστημα θέρμανσης μετά από τη διαδικασία τριψίματος. Το σύστημα θέρμανσης εφαρμόζει την υπόλοιπη τεχνολογία ανακύκλωσης θερμότητας, η οποία σώζει μακριά την ενέργεια και μειώνει το τρέχον κόστος. Το αέριο εξάτμισης που παράγεται από τη γραμμή παραγωγής θα καθαριστεί για να ανταποκριθεί στα περιβαλλοντικά πρότυπα και θα απαλλαχθεί έπειτα.

 

Το πλαστικό αποβλήτων μας για να τροφοδοτήσει με καύσιμα τις εγκαταστάσεις μηχανών υιοθετεί την πιό πρόσφατη τεχνολογία πυρόλυσης, και έχει λάβει διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και πιστοποιητικά μετά από τις δεκαετίες καινοτομίας και ανάπτυξης. Έχει αναγνωριστεί ευρέως στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, με την ανώτερη απόδοση, ανταγωνιστική τιμή, υψηλή αποδοτικότητα, ευκολία συντήρησης και μείωση κόστους.

 

Οι ειδικευμένοι επαγγελματίες μας θα εφοδιάσουν τους πελάτες με βέλτιστο όλες οι λύσεις που απαιτούνται στα αστική σχέδια, την εγκατάσταση & την ανέγερση, επίβλεψη,

κατάρτιση ανάθεσης και προσωπικού καθώς επίσης και υπηρεσία μεταπώλησης.

 

Κύρια πρώτη ύλη: PP, PE ΚΑΙ CP.

 

Δύναμη που απαιτείται: περίπου 280KWH/τον τόνο

 

Καθημερινή ικανότητα να υποβληθεί σε επεξεργασία το πλαστικό αποβλήτων: μεταξύ 10 τόνων σε 500 τόνους

 

Αναλογία πετρελαίου: μεταξύ 50% σε 90% σύμφωνα με τις διαφορετικές πρώτες ύλες

 

Τα 4 τελικά προϊόντα παίρνουμε μετά από την πυρόλυση και την απόσταξη. Και οι χρήσεις τους είναι κατωτέρω.


1- Το πετρέλαιο καθαρισμού

(1) πετρέλαιο diesel (0# ή 5#)

Περιέχει 75 - 80% για όλο το πετρέλαιο. Και μπορεί να χρησιμοποιηθεί forklift και άλλα φορτηγό εφαρμοσμένης μηχανικής, σκάφος, γεννήτρια και κ.λπ.

(2) πετρέλαιο βενζίνης

Περιέχει γύρω από 20% για όλο το πετρέλαιο. Και μπορεί να είναι ως πετρέλαιο αυτοκινήτων μετά από να συνδυάσει με το πετρέλαιο της υψηλότερης αξίας octain στις 1:1, ή χρησιμοποίησε στη γεννήτρια βενζίνης άμεσα.


2- Αέριο

Θα επαναχρησιμοποιηθεί. (Το καύσιμο αέριο που παράγεται στην επεξεργασία μπορεί να ανακυκλωθεί ως καύσιμα στον εξοπλισμό ο ίδιος θερμότητας, ο οποίος θα σώσει πολλή ενέργεια για ολόκληρη την πλαστική διαδικασία πυρόλυσης.)

 

3- Νερό

Θα επαναχρησιμοποιηθεί ως νερό συμπύκνωσης.

 

4- Σκουριά

Μπορεί να γίνει τον ενεργός άνθρακα και ράβδος άνθρακα ή άνθρακας και τον άνθρακα καύσης alongwith.

 

 

ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ του πλαστικού αποβλήτων στη μηχανή πετρελαίου

 

Η λειτουργία της συσκευής είναι η χρήση όλων των ειδών αποβλήτων στον καταλυτικό ραγίζοντας αντιδραστήρα υπό τις ατμοσφαιρικές συνθήκες, και έκοψε την οργανική πολυμερή αλυσίδα στο πλαστικό αποβλήτων και μείωσε σε χαμηλό - μοριακοί υδρογονάνθρακες - καύσιμα. Nonclotting και καύσιμο αέριο κάτω από C5 που παράγονται κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας που θα ανακυκλωθεί από τη μονάδα αποκατάστασης αερίου, και θα διοχετευθεί με σωλήνες στον καυστήρα καυσίμων μετά από τη σταθεροποίηση τάσης, που θερμαίνει η ίδια στη συσκευή, που αποβάλλει τη δευτεροβάθμια ρύπανση στο περιβάλλον.
  Ο εξοπλισμός του χαρακτηρίζεται από:
  1, η χρήση του καύσιμου αερίου που παράγεται κατά τη διάρκεια της πυρόλυσης στη θερμότητα, και σώζουν την ηλεκτρική ενέργεια επάνω που 500 βαθμοί (που παράγουν το αέριο για 60kg για κάθε πρώτη ύλη τόνου), αποβάλλουν τη ρύπανση που προκαλείται από το άμεσο εκκενώνοντας αέριο, και αυξάνουν την οικονομική αποδοτικότητα (φέρνει επάνω το όφελος 60 Δολ ΗΠΑ για κάθε πρώτη ύλη τόνου).
  2, ατμοσφαιρική λειτουργία πίεσης, όργανο ελέγχου υπολογιστών, πολλαπλάσια προστασία, ασφάλεια είναι καλά.
  3, καταλυτικό ράγισμα εντελώς. Κάνετε τα οργανικά συστατικά στο πλαστικό αποβλήτων που ραγίζεται εντελώς, και η αναλογία πετρελαίου είναι υψηλότερη (ικανότητα επεξεργασίας ένας-δοχείων καθημερινή 2 τόνοι των πλαστικών αποβλήτων, ή oil-producing τόνος).
  4, καλή περιβαλλοντική εκτέλεση. Μην πλύντε τις πρώτες ύλες, και αποφύγετε τη ρύπανση των υδάτων. Η προκύπτουσα αυτοθερμενόμενη συσκευή για ένα αέριο, το υπόλειμμα κονιοποιεί τον άνθρακα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πρώτη ύλη του Μαύρου άνθρακα και της ράβδου άνθρακα ή καύση μαζί με τον άνθρακα και τον άνθρακα.

5, το σύστημα μηχανών μας είναι ΣΥΝΕΧΗΣ και ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ τύπος. Χρησιμοποιώντας το με έλεγχο από υπολογιστή εξοπλισμό, απλή λειτουργία, λιγότερο προσωπικό - μόνο οκτώ άνθρωποι εργάζονται σε 24 ώρες για 10 τόνους εξοπλισμού επεξεργασίας.

  6, χρησιμοποιώντας την υποβάλλοντας σε διαδικασία αποχωρισμού σκουριάς συσκευή σταθερός-θερμοκρασίας (το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της επιχείρησης), για να λύσουν τον αποχωρισμό σκουριάς η διαρροή έθεσαν μια διαρροή μυστικών.
  7, χρησιμοποιώντας το σε μερίδες αναμίκτη (το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της επιχείρησης) και το ειδικό μέσο διεξαγωγής, για να λύσει τα πλαστικές προβλήματα γομμαρίσματος διαδικασίας θέρμανσης και τις ανεπάρκειες της αργής θέρμανσης.
  8, χρησιμοποιώντας τη συσκευή ανεφοδιασμού σταθεροποίησης αποκατάστασης αερίου και τάσης (το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της επιχείρησης), για να λύσουν τη ροή αερίου που παράγεται από την αστάθεια διαδικασίας ραγίσματος, που οδήγησε στην αστάθεια θερμότητας και τη θερμοκρασία δεν μπορούν να ελεγχθούν.
  9, χρησιμοποιώντας μια ειδική πλαστική διατύπωση καταλυτών ραγίσματος (της ιδιόκτητης τεχνολογίας της επιχείρησης) και την πλαστική διαδικασία ραγίσματος (του διπλώματος ευρεσιτεχνίας της επιχείρησης). Σε υγρό συνδυασμό ραγίσματος φάσης και φάσης ατμού καταλυτικό, και για να αποφύγει τη φτωχή ποιοτική ανεπάρκεια πετρελαίου για το υγρό καταλυτικό ράγισμα φάσης και να αποφύγει τις ανεπάρκειες της υψηλής θερμοκρασίας απαραίτητης και μεγάλης ενέργειας για το καταλυτικό ράγισμα φάσης ατμού.

10, υιοθετούν την τεχνολογία της πολλαπλάσιων κατάλυσης και της πυρόλυσης προκειμένου να λυθεί το πρόσθετο πετρέλαιο κεριών.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Anhui Oursun Resource Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Eileen Lee

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Πλαστικό αποβλήτων στη μηχανή πετρελαίου

Πλαστικό υψηλής αποδοτικότητας στη μηχανή πετρελαίου, συνεχείς εγκαταστάσεις πυρόλυσης αποβλήτων πλαστικές

PP/πλαστικό αποβλήτων PE/πρώτης ύλης CP στην προστασία του περιβάλλοντος μηχανών πετρελαίου

Συνεχές πλαστικό αποβλήτων για να τροφοδοτήσει με καύσιμα SGS CE εγκαταστάσεων GS μετατροπής πιστοποιημένο

Πλαστικό αποβλήτων για να τροφοδοτήσει με καύσιμα τη μηχανή

Πλαστικό PE CP PP στη μηχανή καυσίμων, πλαστικό αποβλήτων στις εγκαταστάσεις πετρελαίου με το όργανο ελέγχου υπολογιστών

Πλήρως αυτόματο πλαστικό αποβλήτων για να τροφοδοτήσει τη μηχανή 280KWH/τη δύναμη OS-66T τόνου

Επαγγελματικό ασφαλές πλαστικό αποβλήτων για να τροφοδοτήσει με καύσιμα τη μηχανή εξουσιοδότηση μηδενικά 2 ετών ρύπανση

Πλαστικό αποβλήτων στις εγκαταστάσεις πετρελαίου

Μικρής κλίμακας πλαστικό αποβλήτων στις εγκαταστάσεις πετρελαίου/τις εγκαταστάσεις Eco ανακύκλωσης ελαστικών αυτοκινήτου πυρόλυσης φιλικό

Συνεχές πλαστικό αποβλήτων πυρόλυσης στις εγκαταστάσεις πετρελαίου 10 τόνοι σε 500 τόνους καθημερινής ικανότητας

Πλήρως συνεχές πλαστικό για να τροφοδοτήσει με καύσιμα τη μηχανή μετατροπής, εγκαταστάσεις πυρόλυσης αποβλήτων

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Πλαστικό αποβλήτων στη μηχανή πετρελαίου προμηθευτής. © 2018 - 2020 wasteplastictooilmachine.com. All Rights Reserved.