Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠλαστικό αποβλήτων στις εγκαταστάσεις πετρελαίου

Συνεχές πλαστικό αποβλήτων πυρόλυσης στις εγκαταστάσεις πετρελαίου 10 τόνοι σε 500 τόνους καθημερινής ικανότητας

Συνεχές πλαστικό αποβλήτων πυρόλυσης στις εγκαταστάσεις πετρελαίου 10 τόνοι σε 500 τόνους καθημερινής ικανότητας

Κίνα Συνεχές πλαστικό αποβλήτων πυρόλυσης στις εγκαταστάσεις πετρελαίου 10 τόνοι σε 500 τόνους καθημερινής ικανότητας προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Συνεχές πλαστικό αποβλήτων πυρόλυσης στις εγκαταστάσεις πετρελαίου 10 τόνοι σε 500 τόνους καθημερινής ικανότητας

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: oursun
Πιστοποίηση: GS CE SGS
Αριθμό μοντέλου: OS-200t

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 20T
Χρόνος παράδοσης: 90days
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
λέξεις-κλειδιά: καύσιμα diesel από τα πλαστικά απόβλητα μοντέλο: OS-200t
Καθημερινή ικανότητα: 10 τόνοι σε 500 τόνους Αναλογία πετρελαίου:: μεταξύ 50% σε 90%
Τύπος: πλαστική διαδικασία αποβλήτων Λειτουργία: Συνεχείς εγκαταστάσεις πυρόλυσης

Συνεχές πλαστικό αποβλήτων πυρόλυσης στις εγκαταστάσεις πετρελαίου 10 τόνοι σε 500 τόνους καθημερινής ικανότητας

 

προδιαγραφή

 

Κύρια πρώτη ύλη: PP, PE ΚΑΙ CP.

 

Δύναμη που απαιτείται: περίπου 280KWH/τον τόνο

 

Καθημερινή ικανότητα να υποβληθεί σε επεξεργασία το πλαστικό αποβλήτων: μεταξύ 10 τόνων σε 500 τόνους

 

Αναλογία πετρελαίου: μεταξύ 50% σε 90% σύμφωνα με τις διαφορετικές πρώτες ύλες

 

 

Πώς ακίνδυνα και πλήρως αποβάλτε τη ρύπανση των πλαστικών στο περιβάλλον, απόβλητα στροφής στο θησαυρό, και την χρησιμοποιήστε αληθινά αποτελεσματικά. Επιπλέον, δεν θα παραγάγει τη δευτεροβάθμια ρύπανση, και μπορεί να λάβει τις πιό προσοδοφόρες οικονομικές επιστροφές από τον έλεγχο της περιβαλλοντικής ρύπανσης. Τα αληθινά κοινωνικά και οικονομικά οφέλη είναι οι στόχοι που Anhui Aosheng Resources Utilization Company έχει ακολουθήσει. Μέσω περισσότερο από δέκα ετών προσπαθειών και πολυάριθμων δοκιμών από τους ερευνητές μας, έχουμε λύσει τελικά τα διάφορα προβλήματα στο στάδιο της παραγωγής των καυσίμων αποβλήτων από τα πλαστικά αποβλήτων.

Συγχρόνως, έχουμε συνοψίσει την επένδυση του παρόμοιου εξοπλισμού στο εξωτερικό, του μεγάλου διαστήματος πατωμάτων, της περίπλοκης δομής, της δυσκίνητης λειτουργίας, του υψηλού κόστους παραγωγής, των ακριβών απαιτήσεων πρώτων υλών, της υψηλής ενέργειας κατανάλωσης, της χαμηλής θερμικής αποδοτικότητας, της παχιάς κατάθεσης άνθρακα στην κατσαρόλα, και του βαριού πετρελαίου. Με βάση την έλλειψη οικονομικών οφελών και άλλων ατελειών, μετά από την επαναλαμβανόμενη έρευνα και την αναθεώρηση του μεγάλου αριθμού εσωτερικών και ξένων σχετικών υλικών, που συνδυάστηκε με τα δομικά χαρακτηριστικά της Κίνας η κατασκευή των χημικών μηχανημάτων και του εξοπλισμού, βάσει των πολυάριθμων πειραμάτων, ανέπτυξε επιτυχώς ένα χαμηλότερο κόστος για την εκλαΐκευση σε διάφορες χώρες. Το πρότυπο χρήσης έχει τα πλεονεκτήματα της απλής δομής, της μικρής κατειλημμένης περιοχής, της μικρής κατανάλωσης ενέργειας, του χαμηλού κόστους παραγωγής, της μικρής επένδυσης, της ευρείας πηγής πρώτων υλών, της γρήγορης απόδοσης της επένδυσης, και του υψηλής ποιότητας μαζούτ, και του «περιβαλλοντικού εξοπλισμού πλαστικών αποβλήτων εξοικονόμησης ενέργειας ατμοσφαιρικού ραγίζοντας». Ο εξοπλισμός χρησιμοποιεί πλήρως το εύφλεκτο αέριο που παράγεται από μόνο του στη θερμότητα, αποφεύγοντας τις δαπάνες μιας μεγάλου ποσού ηλεκτρικής ενέργειας κατανάλωσης του ηλεκτρικού εξοπλισμού θέρμανσης, και πλήρως χρησιμοποίηση της περιεκτικής χρησιμοποίησης των πόρων.

 

Λειτουργία και χαρακτηριστικά των πλαστικών φιλικών προς το περιβάλλον και αποβλήτων εξοικονόμησης ενέργειας για την ατμοσφαιρική παραγωγή ραγίσματος πίεσης του εξοπλισμού καυσίμων:

 

Η λειτουργία του εξοπλισμού είναι να χρησιμοποιηθούν τα πλαστικά αποβλήτων που απορρίπτονται στα απόβλητα που ραγίζονται καταλυτικά στον ατμοσφαιρικό αντιδραστήρα πίεσης για να κόψει τις οργανικές πολυμερείς αλυσίδες στα πλαστικά αποβλήτων και να τις μειώσει στα low-molecular υδρογονάνθρακας-καύσιμα.

Το εύφλεκτο μη-πήζοντας αέριο κάτω από C5 που παράγεται στη διαδικασία παραγωγής του εξοπλισμού ανακτάται από τη συσκευή αποκατάστασης αερίου, και ρυθμίζεται από τη σωλήνωση που καίγεται στον καυστήρα καυσίμων για να θερμάνει ο ίδιος τον εξοπλισμό, με αυτόν τον τρόπο αποβάλλοντας τη δευτεροβάθμια ρύπανση του αερίου στο περιβάλλον.

 

 

Χαρακτηριστικό γνώρισμα:

 • Θερμαίνεται από το εύφλεκτο αέριο που παράγεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ραγίσματος (περίπου 60 κλ του αερίου ανά τόνο της πρώτης ύλης). Κάθε τόνος της πρώτης ύλης σώζει περισσότερους από 500 βαθμούς ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία αποβάλλει τη ρύπανση που προκαλείται από την άμεση εκπομπή καυσαερίων και αυξάνει το οικονομικό όφελος (το οικονομικό όφελος ανά τόνο των πρώτων υλών είναι περισσότερο από 400 yuan).
 • Ατμοσφαιρική λειτουργία, έλεγχος υπολογιστών, πολλαπλάσια προστασία, και καλή ασφάλεια.
 • Το καταλυτικό ράγισμα είναι λεπτομερές. Μπορεί εντελώς να ραγίσει τα οργανικά συστατικά στα πλαστικά αποβλήτων και έχει μια υψηλή παραγωγή πετρελαίου (το ποσό πλαστικών αποβλήτων που υποβάλλονται σε επεξεργασία ανά ημέρα είναι περισσότεροι από 2 τόνοι ή το καθημερινό πετρέλαιο είναι περισσότερος από 1 τόνος).
 • Καλή περιβαλλοντική εκτέλεση. Οι πρώτες ύλες δεν πρέπει να καθαριστούν για να αποφύγουν τη ρύπανση των υδάτων. Το αέριο παραχθε'ν χρησιμοποιείται για τη θέρμανση ο ίδιος του εξοπλισμού, ο οποίος είναι εξοικονόμηση ενέργειας και φιλικός προς το περιβάλλον. Το υπόλειμμα είναι σκόνη άνθρακα, η οποία μπορεί να πωληθεί ως πρώτη ύλη της βιομηχανίας των Μαύρων άνθρακα ή να περιληφθεί άμεσα στην καύση άνθρακα.
 • υψηλός βαθμός της αυτοματοποίησης. Ο εξοπλισμός είναι πλήρως με έλεγχο από υπολογιστή, απλός να λειτουργήσει, και απαιτεί λιγότερο προσωπικό. Μια ενιαία μετατόπιση 30 τόνων του εξοπλισμού ανά ημέρα απαιτεί μόνο 4 έως 6 ανθρώπους.
 • Ο σταθερός πίεσης εκφορτωτής σκουριάς τύπων υψηλής θερμοκρασίας (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της επιχείρησής μας) χρησιμοποιείται για να λύσει τον κίνδυνο ασφάλειας που προκαλείται από τη διαρροή του εκφορτωτή σκουριάς.
 • Ο αναδευτήρας χάσματος (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της επιχείρησής μας) και το ειδικό θερμοαγώγιμο μέσο λύνουν το πρόβλημα του σχηματισμού πηκτώματος στη διαδικασία θέρμανσης των πλαστικών και του αργού ποσοστού θέρμανσης.
 • Η συσκευή ανεφοδιασμού ρυθμιστών αποκατάστασης αερίου (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της επιχείρησής μας) λύνει το πρόβλημα ότι η ροή θερμότητας που προκαλείται από την αστάθεια της διαδικασίας ραγίσματος είναι ασταθής και η θερμοκρασία δεν μπορεί να ελεγχθεί.
 • Η ειδική πλαστική διατύπωση καταλυτών ραγίσματος (ιδιόκτητη τεχνολογία της επιχείρησής μας) και η πλαστική διαδικασία ραγίσματος (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της επιχείρησής μας) χρησιμοποιούνται. Ο συνδυασμός υγρού καταλυτικού ραγίσματος φάσης και καταλυτικού ραγίσματος φάσης αερίου αποφεύγει τα μειονεκτήματα του υγρού καταλυτικού ραγίσματος φάσης και της κακής ποιότητας πετρελαίου, και αποφεύγει τα μειονεκτήματα της υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής ενέργειας κατανάλωσης για το καταλυτικό ράγισμα φάσης αερίου.
 • Η χρήση τεχνολογίας ραγίσματος πετρελαίου κεριών της on-line πολλαπλάσιας καταλυτικής για να λύσει το πρόβλημα του πετρελαίου κεριών πετρελαίου.

 

Η ροή τεχνολογίας και διαδικασίας των πλαστικών φιλικών προς το περιβάλλον και αποβλήτων εξοικονόμησης ενέργειας για την ατμοσφαιρική παραγωγή ραγίσματος πίεσης του εξοπλισμού μαζούτ έχει ερευνηθεί ανεξάρτητα και έχει αναπτυχθεί από την επιχείρησή μας. Έχει κερδίσει 4 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων και 29 πρότυπα χρήσης, και πολλές νέες τεχνολογίες είναι υπό ανάπτυξη.

Τα πλαστικά φιλικών προς το περιβάλλον και αποβλήτων εξοικονόμησης ενέργειας παράγονται στο εσωτερικό και διεθνές κύριο επίπεδο από την ατμοσφαιρική τεχνολογία καυσίμων παραγωγής ραγίσματος πίεσης, ειδικά στο εσωτερικό και διεθνές κύριο επίπεδο από την άποψη της διατήρησης της ενέργειας. Ο υπάρχων εξοπλισμός για την επεξεργασία 10 τόνοι του πλαστικού αποβλήτων και οποιασδήποτε ικανότητας επεξεργασίας είναι διαθέσιμος για τους πελάτες για να επιλέξει.

 

Μετά την πώληση υπηρεσία:

 • Ο εξοπλισμός που παρέχεται από την επιχείρησή μας είναι ένα με το κλειδί στο χέρι πρόγραμμα, και η ποιοτική εγγυητική περίοδος του κύριου σώματος είναι δύο έτη (εκτός από την παραβίαση των λειτουργικών διαδικασιών και της προκαλούμενης από τον άνθρωπο ζημίας)
 • Ο εξοπλισμός που παρέχεται από την επιχείρησή μας επισκευάζεται για τη ζωή.
 • Ο εξοπλισμός που παρέχεται από την επιχείρησή μας απολαμβάνει την τεχνολογία που πληρώνεται την υπηρεσία βελτίωσης για ολόκληρη τη ζωή (πελάτης εθελοντικά)
 • Πρίν διατάζει τον εξοπλισμό της επιχείρησής μας, παρακαλώ προσεκτικά κάνετε μια καλή εργασία στην τοπική έρευνα αγοράς πλαστικών αποβλήτων. Μόνο η αξιόπιστη παροχή των πρώτων υλών μπορεί να εγγυηθεί τη απόδοση της επένδυσης σας.
 • Η παραγωγή και οι χώροι αποθήκευσης του εξοπλισμού είναι βασικές περιοχές πυρκαγιά-πρόληψης, και τα πυροτεχνήματα είναι αυστηρά απαγορευμένα παρακαλώ μείνετε μακρυά από τις κατοικήσιμες περιοχές.

Στοιχεία επικοινωνίας
Anhui Oursun Resource Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Eileen Lee

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Πλαστικό αποβλήτων στη μηχανή πετρελαίου

Πλαστικό υψηλής αποδοτικότητας στη μηχανή πετρελαίου, συνεχείς εγκαταστάσεις πυρόλυσης αποβλήτων πλαστικές

PP/πλαστικό αποβλήτων PE/πρώτης ύλης CP στην προστασία του περιβάλλοντος μηχανών πετρελαίου

Συνεχές πλαστικό αποβλήτων για να τροφοδοτήσει με καύσιμα SGS CE εγκαταστάσεων GS μετατροπής πιστοποιημένο

Πλαστικό αποβλήτων για να τροφοδοτήσει με καύσιμα τη μηχανή

Πλαστικό PE CP PP στη μηχανή καυσίμων, πλαστικό αποβλήτων στις εγκαταστάσεις πετρελαίου με το όργανο ελέγχου υπολογιστών

Πλήρως αυτόματο πλαστικό αποβλήτων για να τροφοδοτήσει τη μηχανή 280KWH/τη δύναμη OS-66T τόνου

Επαγγελματικό ασφαλές πλαστικό αποβλήτων για να τροφοδοτήσει με καύσιμα τη μηχανή εξουσιοδότηση μηδενικά 2 ετών ρύπανση

Πλαστικό αποβλήτων στις εγκαταστάσεις πετρελαίου

Μικρής κλίμακας πλαστικό αποβλήτων στις εγκαταστάσεις πετρελαίου/τις εγκαταστάσεις Eco ανακύκλωσης ελαστικών αυτοκινήτου πυρόλυσης φιλικό

Συνεχές πλαστικό αποβλήτων πυρόλυσης στις εγκαταστάσεις πετρελαίου 10 τόνοι σε 500 τόνους καθημερινής ικανότητας

Πλήρως συνεχές πλαστικό για να τροφοδοτήσει με καύσιμα τη μηχανή μετατροπής, εγκαταστάσεις πυρόλυσης αποβλήτων

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Πλαστικό αποβλήτων στη μηχανή πετρελαίου προμηθευτής. © 2018 - 2020 wasteplastictooilmachine.com. All Rights Reserved.