Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠλαστικό αποβλήτων στη μηχανή πετρελαίου

Πλαστικό υψηλής αποδοτικότητας στη μηχανή πετρελαίου, συνεχείς εγκαταστάσεις πυρόλυσης αποβλήτων πλαστικές

Πλαστικό υψηλής αποδοτικότητας στη μηχανή πετρελαίου, συνεχείς εγκαταστάσεις πυρόλυσης αποβλήτων πλαστικές

Κίνα Πλαστικό υψηλής αποδοτικότητας στη μηχανή πετρελαίου, συνεχείς εγκαταστάσεις πυρόλυσης αποβλήτων πλαστικές προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Πλαστικό υψηλής αποδοτικότητας στη μηχανή πετρελαίου, συνεχείς εγκαταστάσεις πυρόλυσης αποβλήτων πλαστικές

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: OURSUN
Πιστοποίηση: CE GS SGS
Αριθμό μοντέλου: OS-220T

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 20T
Χρόνος παράδοσης: 90days
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
όνομα: Συνεχείς εγκαταστάσεις πυρόλυσης αποβλήτων πλαστικές μοντέλο: OS-220T
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Καλή περιβαλλοντική εκτέλεση certification: CE GS SGS
Τύπος μηχανών:: Αυτόματη Δύναμη: περίπου 280KWH/τον τόνο

Πλαστικό υψηλής αποδοτικότητας στη μηχανή πετρελαίου, συνεχείς εγκαταστάσεις πυρόλυσης αποβλήτων πλαστικές

 

 

Είναι ο στόχος που το τεχνικό προσωπικό Anhui Aosheng έχει ακολουθήσει, πλήρως και ακίνδυνα αποβάλτε την περιβαλλοντική ρύπανση των πλαστικών, κάνοντας το το γίνοντα θησαυρό, που χρησιμοποιεί λεπτομερώς και δεν θα προκαλούσε τη δεύτερη ρύπανση συγχρόνως, οι μεγάλες οικονομικές επιστροφές μπορούν να αποκτηθούν από την περιβαλλοντική ρύπανση ελέγχου, η οποία μπορεί πραγματικά να επιτύχει το μέλλον των κοινωνικών παροχών και των οικονομικών οφελών. Μετά από περισσότερο από τις αμέτρητες δοκιμές 10 ετών την προσπάθεια και, το τεχνικό προσωπικό μας τελικά έχει λύσει τόσες πολλές δυσκολίες στην πυρόλυση των πλαστικών αποβλήτων για να παραγάγει το μαζούτ. Εν τω μεταξύ, έχουμε συνοψίσει εκείνα τα προβλήματα του ξένου και εσωτερικού παρόμοιου εξοπλισμού, όπως τη μεγάλη επένδυση, της περίπλοκης δομής, σύνθετη λειτουργία, υψηλό κόστος, ακριβείς απαιτήσεις για τις πρώτες ύλες του ξένου εξοπλισμού και της υψηλής ενέργειας κατανάλωσης, χαμηλή θερμική αποδοτικότητα, παχιά κατάθεση άνθρακα στην κατσαρόλα, βαρύ πετρέλαιο, κανένα οικονομικό όφελος του εσωτερικού εξοπλισμού. Μετά από την επαναλαμβανόμενες έρευνα και την αναφορά στο μεγάλο αριθμό σχετικών υλικών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, συνδυάσαμε τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα δομών των εσωτερικών χημικών μηχανημάτων και του εξοπλισμού κατασκευής. Τέλος, έχουμε πετύχει στη δημιουργία της προστασίας του περιβάλλοντος και της ενέργειας - πλαστικά αποταμίευσης που ραγίζουν τον εξοπλισμό διά την περιβαλλοντική πίεση μετά από τις αμέτρητες δοκιμές. Ο εξοπλισμός είναι κατάλληλος να προτρέψει και να διαδώσει στην αγορά, με πολλά πλεονεκτήματα όπως το χαμηλότερο κόστος, την απλή δομή, το μικρό επάγγελμα, τη μικρή κατανάλωση ενέργειας, τη μικρή επένδυση, τις ευρείες πρώτες ύλες, τα γρήγορα έσοδα από επενδύσεις και τα καύσιμα καλής ποιότητας. Αυτός ο εξοπλισμός χρησιμοποιεί πλήρως το εύφλεκτο αέριο που παράγεται από μόνο του στη θερμότητα επάνω, η οποία αποφεύγει το μεγάλο κόστος της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας και επιτυγχάνει πραγματικά την πλήρη χρήση των πόρων.

 

 

 

Το πλαστικό αποβλήτων μας στις εγκαταστάσεις diesel υιοθετεί την πιό πρόσφατη τεχνολογία πυρόλυσης, και έχει λάβει διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και πιστοποιητικά μετά από τις δεκαετίες καινοτομίας και ανάπτυξης. Έχει αναγνωριστεί ευρέως στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, με την ανώτερη απόδοση, ανταγωνιστική τιμή, υψηλή αποδοτικότητα, ευκολία συντήρησης και μείωση κόστους.

 

Οι ειδικευμένοι επαγγελματίες μας θα εφοδιάσουν τους πελάτες με βέλτιστο όλες οι λύσεις που απαιτούνται στα αστική σχέδια, την εγκατάσταση & την ανέγερση, επίβλεψη,

κατάρτιση ανάθεσης και προσωπικού καθώς επίσης και υπηρεσία μεταπώλησης.

 

Κύρια πρώτη ύλη: PP, PE ΚΑΙ CP.

 

Δύναμη που απαιτείται: περίπου 280KWH/τον τόνο

 

Καθημερινή ικανότητα να υποβληθεί σε επεξεργασία το πλαστικό αποβλήτων: μεταξύ 10 τόνων σε 500 τόνους

 

Αναλογία πετρελαίου: μεταξύ 50% σε 90% σύμφωνα με τις διαφορετικές πρώτες ύλες

 

Τα 4 τελικά προϊόντα παίρνουμε μετά από την πυρόλυση και την απόσταξη. Και οι χρήσεις τους είναι κατωτέρω.


1- Το πετρέλαιο καθαρισμού

(1) πετρέλαιο diesel (0# ή 5#)

Περιέχει 75 - 80% για όλο το πετρέλαιο. Και μπορεί να χρησιμοποιηθεί forklift και άλλα φορτηγό εφαρμοσμένης μηχανικής, σκάφος, γεννήτρια και κ.λπ.

(2) πετρέλαιο βενζίνης

Περιέχει γύρω από 20% για όλο το πετρέλαιο. Και μπορεί να είναι ως πετρέλαιο αυτοκινήτων μετά από να συνδυάσει με το πετρέλαιο της υψηλότερης αξίας octain στις 1:1, ή χρησιμοποίησε στη γεννήτρια βενζίνης άμεσα.


2- Αέριο

Θα επαναχρησιμοποιηθεί. (Το καύσιμο αέριο που παράγεται στην επεξεργασία μπορεί να ανακυκλωθεί ως καύσιμα στον εξοπλισμό ο ίδιος θερμότητας, ο οποίος θα σώσει πολλή ενέργεια για ολόκληρη την πλαστική διαδικασία πυρόλυσης.)

 

3- Νερό

Θα επαναχρησιμοποιηθεί ως νερό συμπύκνωσης.

 

4- Σκουριά

Μπορεί να γίνει τον ενεργός άνθρακα και ράβδος άνθρακα ή άνθρακας και τον άνθρακα καύσης alongwith.

 

 

Λειτουργία και χαρακτηριστικά των πλαστικών φιλικών προς το περιβάλλον και αποβλήτων εξοικονόμησης ενέργειας για την ατμοσφαιρική παραγωγή ραγίσματος πίεσης του εξοπλισμού καυσίμων:

Η λειτουργία του εξοπλισμού είναι να χρησιμοποιηθούν τα πλαστικά αποβλήτων που απορρίπτονται στα απόβλητα που ραγίζονται καταλυτικά στον ατμοσφαιρικό αντιδραστήρα πίεσης για να κόψει τις οργανικές πολυμερείς αλυσίδες στα πλαστικά αποβλήτων και να τις μειώσει στα low-molecular υδρογονάνθρακας-καύσιμα.

Το εύφλεκτο μη-πήζοντας αέριο κάτω από C5 που παράγεται στη διαδικασία παραγωγής του εξοπλισμού ανακτάται από τη συσκευή αποκατάστασης αερίου, και ρυθμίζεται από τη σωλήνωση που καίγεται στον καυστήρα καυσίμων για να θερμάνει ο ίδιος τον εξοπλισμό, με αυτόν τον τρόπο αποβάλλοντας τη δευτεροβάθμια ρύπανση του αερίου στο περιβάλλον.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα:

  • Θερμαίνεται από το εύφλεκτο αέριο που παράγεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ραγίσματος (περίπου 60 κλ του αερίου ανά τόνο της πρώτης ύλης). Κάθε τόνος της πρώτης ύλης σώζει περισσότερους από 500 βαθμούς ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία αποβάλλει τη ρύπανση που προκαλείται από την άμεση εκπομπή καυσαερίων και αυξάνει το οικονομικό όφελος (το οικονομικό όφελος ανά τόνο των πρώτων υλών είναι περισσότερο από 400 yuan).
  • Ατμοσφαιρική λειτουργία, έλεγχος υπολογιστών, πολλαπλάσια προστασία, και καλή ασφάλεια.
  • Το καταλυτικό ράγισμα είναι λεπτομερές. Μπορεί εντελώς να ραγίσει τα οργανικά συστατικά στα πλαστικά αποβλήτων και έχει μια υψηλή παραγωγή πετρελαίου (το ποσό πλαστικών αποβλήτων που υποβάλλονται σε επεξεργασία ανά ημέρα είναι περισσότεροι από 2 τόνοι ή το καθημερινό πετρέλαιο είναι περισσότερος από 1 τόνος).
  • Καλή περιβαλλοντική εκτέλεση. Οι πρώτες ύλες δεν πρέπει να καθαριστούν για να αποφύγουν τη ρύπανση των υδάτων. Το αέριο παραχθε'ν χρησιμοποιείται για τη θέρμανση ο ίδιος του εξοπλισμού, ο οποίος είναι εξοικονόμηση ενέργειας και φιλικός προς το περιβάλλον. Το υπόλειμμα είναι σκόνη άνθρακα, η οποία μπορεί να πωληθεί ως πρώτη ύλη της βιομηχανίας των Μαύρων άνθρακα ή να περιληφθεί άμεσα στην καύση άνθρακα.
  • υψηλός βαθμός της αυτοματοποίησης. Ο εξοπλισμός είναι πλήρως με έλεγχο από υπολογιστή, απλός να λειτουργήσει, και απαιτεί λιγότερο προσωπικό. Μια ενιαία μετατόπιση 30 τόνων του εξοπλισμού ανά ημέρα απαιτεί μόνο 4 έως 6 ανθρώπους.
  • Ο σταθερός πίεσης εκφορτωτής σκουριάς τύπων υψηλής θερμοκρασίας (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της επιχείρησής μας) χρησιμοποιείται για να λύσει τον κίνδυνο ασφάλειας που προκαλείται από τη διαρροή του εκφορτωτή σκουριάς.
  • Ο αναδευτήρας χάσματος (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της επιχείρησής μας) και το ειδικό θερμοαγώγιμο μέσο λύνουν το πρόβλημα του σχηματισμού πηκτώματος στη διαδικασία θέρμανσης των πλαστικών και του αργού ποσοστού θέρμανσης.
  • Η συσκευή ανεφοδιασμού ρυθμιστών αποκατάστασης αερίου (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της επιχείρησής μας) λύνει το πρόβλημα ότι η ροή θερμότητας που προκαλείται από την αστάθεια της διαδικασίας ραγίσματος είναι ασταθής και η θερμοκρασία δεν μπορεί να ελεγχθεί.
  • Η ειδική πλαστική διατύπωση καταλυτών ραγίσματος (ιδιόκτητη τεχνολογία της επιχείρησής μας) και η πλαστική διαδικασία ραγίσματος (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της επιχείρησής μας) χρησιμοποιούνται. Ο συνδυασμός υγρού καταλυτικού ραγίσματος φάσης και καταλυτικού ραγίσματος φάσης αερίου αποφεύγει τα μειονεκτήματα του υγρού καταλυτικού ραγίσματος φάσης και της κακής ποιότητας πετρελαίου, και αποφεύγει τα μειονεκτήματα της υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής ενέργειας κατανάλωσης για το καταλυτικό ράγισμα φάσης αερίου.
  • Η χρήση τεχνολογίας ραγίσματος πετρελαίου κεριών της on-line πολλαπλάσιας καταλυτικής για να λύσει το πρόβλημα του πετρελαίου κεριών πετρελαίου.

Στοιχεία επικοινωνίας
Anhui Oursun Resource Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Eileen Lee

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Πλαστικό αποβλήτων στη μηχανή πετρελαίου

Πλαστικό υψηλής αποδοτικότητας στη μηχανή πετρελαίου, συνεχείς εγκαταστάσεις πυρόλυσης αποβλήτων πλαστικές

PP/πλαστικό αποβλήτων PE/πρώτης ύλης CP στην προστασία του περιβάλλοντος μηχανών πετρελαίου

Συνεχές πλαστικό αποβλήτων για να τροφοδοτήσει με καύσιμα SGS CE εγκαταστάσεων GS μετατροπής πιστοποιημένο

Πλαστικό αποβλήτων για να τροφοδοτήσει με καύσιμα τη μηχανή

Πλαστικό PE CP PP στη μηχανή καυσίμων, πλαστικό αποβλήτων στις εγκαταστάσεις πετρελαίου με το όργανο ελέγχου υπολογιστών

Πλήρως αυτόματο πλαστικό αποβλήτων για να τροφοδοτήσει τη μηχανή 280KWH/τη δύναμη OS-66T τόνου

Επαγγελματικό ασφαλές πλαστικό αποβλήτων για να τροφοδοτήσει με καύσιμα τη μηχανή εξουσιοδότηση μηδενικά 2 ετών ρύπανση

Πλαστικό αποβλήτων στις εγκαταστάσεις πετρελαίου

Μικρής κλίμακας πλαστικό αποβλήτων στις εγκαταστάσεις πετρελαίου/τις εγκαταστάσεις Eco ανακύκλωσης ελαστικών αυτοκινήτου πυρόλυσης φιλικό

Συνεχές πλαστικό αποβλήτων πυρόλυσης στις εγκαταστάσεις πετρελαίου 10 τόνοι σε 500 τόνους καθημερινής ικανότητας

Πλήρως συνεχές πλαστικό για να τροφοδοτήσει με καύσιμα τη μηχανή μετατροπής, εγκαταστάσεις πυρόλυσης αποβλήτων

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Πλαστικό αποβλήτων στη μηχανή πετρελαίου προμηθευτής. © 2018 - 2020 wasteplastictooilmachine.com. All Rights Reserved.